Home topmenu Wie ben ik? topmenu Wanneer een lactatiekundige inschakelen ? topmenu Links topmenu Tarieven topmenu Contact
Wie ben ik?


Mijn naam is Corienne Trox-Vaatstra. In juli 2013 heb ik de opleiding tot lactatiekundige IBCLC met goed gevolg afgerond. Naast lactatiekundige ben ik verpleegkundige en heb ik de opleiding tot kinderverpleegkundige en de cursus critical care neonatologie gevolgd (zorg bij ernstig zieke pasgeborenen).

Sinds april 2014 ben  ik een eigen lactatiekundige praktijk gestart. Daarnaast ben ik werkzaam als verpleegkundige in de wijk bij Buurtzorg Nederland.

Daarvoor heb ik 22 jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt waarvan de laatste 12 jaar op de kinderafdeling. Ik heb veel ervaring met (zieke) baby’s. Dat borstvoeding niet altijd even makkelijk is voor moeder en kind en er soms extra hulp noodzakelijk is, begrijp ik dus heel goed.

Als moeder van 2 kinderen heb ik zowel een ongecompliceerde borstvoedingsperiode meegemaakt als ook een borstvoedingsperiode met ups en downs vanwege een premature baby. Bijzondere periodes uit mijn leven die ik voor geen goud had willen missen!

Dat borstvoeding en het vak van lactatiekundige mij erg aan het hart ligt, zal duidelijk zijn. Met mijn praktijk hoop ik dan ook vele moeders al dan niet met hun partner en hun baby (s) te helpen bij het succesvol en naar tevredenheid geven van borstvoeding.Home bottom menu Wie ben ik? bottom menu Wanneer een lactatiekundige inschakelen ? bottom menu Links bottom menu Tarieven bottom menu Contact